fredag 21 januari 2011Igår kom jag hem kl. 18, trött efter en veckas arbete och längtade efter fredags mys.
Jag gick ut i mitt garage, där frysen står och öppnade dörren. När jag tog köttet jag skulle ha var det redan tinat men kallt. Men jag fick ut allt kött som jag hade och började anordna rätter, Det fanns hjort, älg, en halv tupp, och annat som jag egentligen inte bryr mig lika mycket på som just dessa. Det skulle bli goda mysrätter för mig och de mina.. Fast som några skrev till mig på facebook, nu är middagarna fixade för ett bra tag framåt.
Kl 01.00 tog jag ut tuppen och sedan somnade jag gott i sängen. Doften i köket var inte kulinarisk. Så mycket kött på en gång blev för mycket.
Men det känns bra nu på morgonen att frysen är ren och det finns bara den mat i den som jag vill ha i den just nu. Inget dåligt samvete för påsarna med frusen dill, bären från förra sommaren m.m. som jag inte nänts slänga. De liksom bara fick försvinna i slasken.
Ska bara säga att det blev GI-middag som Ni förstår!
Kram
Milott

2 kommentarer:

jeannette sa...

Hej min kära vän
Fy vad tråkigt och en fredags kväll när man brukar vara trött. Men nu kan du kanske komma hem en annan fredag och bara ta ut en färdig rätt.. och njuta. Hoppas du får en underbar helg.. Kramar till dig från mig

Att vara någons fru sa...

Men oj vad gott det såg ut!

Kram