fredag 16 oktober 2015

Och hösten är här på riktigt……..


 
Gick till mitt favoritställe, Hvilans utbildning och inhandlade lite mosshjärtan och ljung bl.a. De har fantastiskt närodlat i form av lök, kål, tomater m.m. också.

Japp, och imorgon är det nytt bloggevent på Skeppars vingård nere på Österlen.  Det är Fuffes bloggevent  alias Bengt Åkesson. Jodå det klingar säkert i Era öron, han har något med Åkessons viner och Kiviks musteri att göra, men som vanligt bakom finns goa Emma från bloggen  att vara någons fru. Hon kan det där. Vi ska dock få höra bl.a. om Fuffes eget vin och kanske får vi smaka också.

Mellan 13:00-23:00 ska vi vara där och bli överraskade, har det sagts, och mycket är hemligt. Åh, så spännande.
 Älskar´t, som Emma brukar säga.
Klädsel:  bloggfab som även skulle passa på en åker.
Det får bli mina grova DM då. Passar både till blåställ och kjol, där i Fuffes vinplantsodling.
Mer om händelsen nästa gång.


Kram Milott

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej !! Det var min vännina som du hade brevid dig, anettan med mitt underbara!! Men trevligt hade vi kram Gunilla

Anonym sa...

Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.