Receptet
på Saffranspannacottan i förra inlägget!
Saffranspannacotta
med pepparkakssmulor
5 dl
vispgrädde
1 dl
socker
1
paket saffran
1
vaniljstång
2
gelatinblad
Krossade
pepparkakor tillservering
Gör så
här:
Lägg
gelatinbladen i kallt vatten
Häll
grädden i en kastrull
Dela
vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Lägg
stång, frön, socker och saffran i grädden och koka upp till första bubblan.
Ta
kastrullen från plattan, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i smeten.
Låt
svalna,
Häll
upp pannacottan i små glas eller liknande och låt stelna i kyl, minst fyra
timmar.
Vid
servering; toppa med pepparkakssmulor
Njut!
Kramkram
Milott
2 kommentarer:
Vad gott det låter ...
ska provas
ha en fin helg
kram Rosa
Du är så himla duktig på att göra din blogg fin!!! Fantastiskt fin..skulle jag säga.
Skulle jag också vilja ha min..så alltså!
gott lät det
kram
Fia
Skicka en kommentar